Hooiberg

 De grootste collectie in sterke merken

Welkom op Hooiberg.nl, dé online webwinkel in enkele sterke schoen- en sokmerken. In de webshop vind je de grootste collectie van onder andere Birkenstock, Sioux, Duca del Cosma, Toni Pons en Sockwell. Ook verkopen wij eigen merken Tofvel en Mrs. Kris.

Wij kunnen wel met een gerust hart zeggen dat we het grootste aanbod van Nederland hebben, in de merken die voeren. Hooiberg werkt namelijk nauw samen met de Hooijergroep, importeur van onder andere Birkenstock, Panama Jack, Sioux, Toni Pons, en Sockwell. De producten die je in onze webshop vindt, worden dan ook direct vanuit hetzelfde magazijn geleverd.

De naam “Hooiberg” is een verwijzing (met een knipoog) naar het zeer ruime aanbod per merk en tevens een verwijzing naar Hooijer, de familienaam van de eigenaar van de Hooijergroep en Hooiberg. Daarnaast kun je met hooiberg een klein bruggetje maken naar de prachtige landelijke omgeving van waaruit we werken.

Alle kennis in huis

Door onze jarenlange ervaring in de schoenenbranche en alle expertise in huis voor de diverse merken, weten we waar we het over hebben. Omdat we ons verantwoordelijk voelen voor de merken, hebben we service en een goed (online) advies hoog in het vaandel staan. Je mag er daarom gerust vanuit gaan dat wij pas tevreden zijn over je bestelling, als je dat zelf ook bent.