Retourneren

Zichttermijn

Heb je via onze webshop online één of meerdere artikelen besteld, dan heb je recht op een wettelijke zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de goederen. Voldoet een artikel niet aan je verwachtingen, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst in originele conditie naar ons retourneren. Onder originele conditie verstaan wij dat het artikel niet door eigen toedoen beschadigd, gerepareerd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. Artikelen mogen uitsluitend met de originele verpakking en – mits aanwezig alle labels – geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk. Wij stellen het zeer op prijs als je het retourformulier zo volledig mogelijk ingevuld en met de retourzending meestuurt. 

Retourformulier

Download retourformulier

Bedenktijd

De bedenktijd / zichttermijn bedraagt 14 dagen. Gaat het om een deelzending, dan gaat de bedenktijd in op het moment nadat u het laatste artikel heeft ontvangen. 

Afhandeling

Nadat wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen zullen wij ons best doen om het geld binnen 14 dagen, maar uiterlijk 30 dagen, terug te storten op je rekening.

Retourkosten

Wanneer je een artikel aan ons wilt retourneren, dan zijn de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening. Uitzondering hierop is een artikel wat geretourneerd moet worden omdat wij een fout hebben gemaakt. Verwachte kosten voor een retourzending zijn € 6,50, gebaseerd op een pakketzending via PostNL. Voor exacte en de meest actuele bedragen en voor de dichtstbijzijnde PostNL locatie, verwijzen we je graag naar de website van PostNL. Wil je de retourzending met een andere vervoerder dan PostNL aan ons retourneren, raadpleeg dan de website van de betreffende vervoerder voor de verwachte retourkosten en het dichtstbijzijnde pakketpunt.

Artikel(en) ruilen 

Als je een artikel wilt ruilen, dan adviseren wij je om het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen met het juiste artikel of de juiste maat/kleur. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen we zo spoedig mogelijk, mits ongeschonden, terugstorten op je rekening. Dit zal nooit langer duren dan 30 dagen, maar in de regel zal je het bedrag binnen twee weken op je rekening mogen verwachten. Vul het meegeleverde retour formulier (achterop de pakbon) zo volledige mogelijk ingevuld mee retour. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retourformulier

Geen retourformulier ontvangen of ben je deze kwijt? Download dan hier het retourformulier. Je mag hem uitprinten en zo volledig mogelijk ingevuld meesturen met de retourzending, maar (ingescand) mailen mag ook. 

Beschadigd of verkeerd artikel ontvangen

Als je een beschadigd of verkeerd artikel geleverd krijgt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen er dan voor zorgen dat je zo snel mogelijk het juiste artikel alsnog geleverd krijgt. 

Retouradres

Retouren mogen gestuurd worden naar:

Retouren Hooiberg
Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal

Contact opnemen?