Bezorging

De verzending

Als je een bestelling bij ons plaatst, dan zullen we ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk te verzenden. Alle zendingen zullen geheel door PostNL verzorgd worden. Je kunt je bestelling laten afleveren op je huisadres of een ander adres (optioneel afleveradres) dat is opgegeven tijdens het bestelproces. Dit kan bijvoorbeeld het adres van je werk zijn. Wij raden je aan om in dit geval ook de bedrijfsnaam in te vullen en eventueel het optionele adresveld in het geval het op een speciale afdeling binnen het pand afgeleverd moet worden.

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten als je een bestelling bij ons plaatst. Wil je een artikel retourneren, dan zijn de verzendkosten van het te retourneren pakketje voor de klant.

Levertijd

Houd rekening met een levertijd van 2 werkdagen. Bestellingen die op een werkdag vóór de middag geplaatst worden, kunnen nog dezelfde dag worden verwerkt. Voor overige bestellingen geldt in de regel dat ze de volgende werkdag worden verwerkt. Houd er tijdens feestdagen rekening mee dat de levertijd een werkdag langer kan duren.

Niet thuis tijdens aflevermoment?

Het kan voorkomen dat je niet thuis bent op het moment dat de bezorger aan je deur staat met het pakketje. In de meeste gevallen probeert de bezorger van PostNL je pakket dan af te geven bij één van de buren. In de regel zal hij/zij dan een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop het huisnummer. Het kan ook zijn dat er op het briefje staat dat de bezorger op een later tijdstip terugkomt voor een tweede afleverpoging. Je kunt dan via deze link een eigen aflevervoorkeur doorgeven. Let op dat dit alleen kan tot 22.00 uur op de dag van de eerste afleverpoging. Voer je geen wijziging door, dan wordt het pakket de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het aangegeven adres. Was je tijdens de tweede afleverpoging weer niet thuis, dan zal het pakket naar een PostNL pakketpunt bij je in de buurt worden afgegeven. De bezorger zal dan een briefje met adresgegevens achterlaten in je brievenbus.