Birkenstock

Birkenstock is bekend om haar slippers en sandalen voorzien van het anatomisch gevormde voetbed, veelal van kurk. Iedereen herkent wel één of meerdere modellen van dit traditionele Duitse merk. Ze hebben een kenmerkend en tijdloos ontwerp, waarbij er keuze is uit een ruime verscheidenheid aan kleuren en materialen. Hierdoor zit er altijd wel iets naar ieders smaak tussen en mede dankzij de hoge kwaliteit kun je er jaren mee vooruit. Geen slipper of wat voor schoeisel voor het zomerseizoen ook, is zo kenmerkend als dat van Birkenstock.

Populaire modellen

Anatomisch gevormd voetbed

Het kenmerkende voetbed van Birkenstock vormt de basis voor alle modellen van het merk. Het revolutionaire ontwerp zorgt voor optimaal draagcomfort, een heerlijke demping en een hoge kwaliteit. De herkenbare pasvorm is voor velen dan ook een genot aan de voeten. Veel lopen en langere tijd staan zal met een paar Birkenstocks dan ook geen probleem zijn. Dit is te danken aan de unieke vorm van het voetbed, tot in de kleinste details gebaseerd op een voetafdruk in het zand. De modellen zijn hiermee niet alleen favoriet om te dragen in de vrije tijd, maar ook voor professioneel gebruik.

Meer dan alleen slippers en sandalen

De collectie van Birkenstock bestaat uit meer dan alleen slippers en sandalen. Ook schoenen, sokken, riemen, cosmetica en andere accessoires behoren tegenwoordig tot het assortiment. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, optimaal draagcomfort, kwaliteit en welzijn staan altijd centraal.