FinnComfort

De schoenen van FinnComfort staan bekend om hun zeer hoge draagcomfort, mede door hun brede leesten. Het zijn echte comfort schoenen van een oerdegelijk Duits merk. Wie eens een paar FinnComfort heeft gehad, die blijft trouw aan het merk. Er zijn gewoonweg weinig schoenmerken met een nog hoger draagcomfort die ook nog eens oerdegelijk zijn.

Made in Germany

FinnComfort is een Duits merk dat in 1945 is opgericht door Walter Tron. De comfort schoenen van FinnComfort worden volledig in Duitsland gemaakt, wat een uniek aspect is van FinnComfort. Alleen op deze manier kunnen ze een constante kwaliteit van de schoenen garanderen. De schoenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten.

In de fabriek werken zo’n 700 mensen die de schoenen produceren. Daarnaast hebben ze nog ongeveer 1500 mensen die thuis werken. Zij naaien met de hand het onderwerk vast aan het bovenwerk. Echt handwerk dus! Het begrip ‘handmade in Germany’ heeft bij FinnComfort dan ook grote waarde.